vluchmaatschappijen

Op deze pagina vindt u allemaal diverse vluchtmaatschappijen. Of dit nou verre reizen zijn of voor stedentrips, de onderstaande aanbieders hebben het allemaal. Ook worden er verschillende ticketaanbieders weergeven zodat u niks mist!

Vliegen tijdens COVID-19: 6 tips voor een veilige vlucht

Corona is weer volop aan het verspreiden. Niet alleen in Nederland zien we een 2e golf maar ook in vele andere landen in Europa. Daarom is het verstandig om je zo goed mogelijk te beschermen tegen het virus. Maar wat kan je doen als je met het vliegtuig naar het buitenland gaat?

Tip 1

Probeer zo vroeg mogelijk aan boord te gaan en ga direct naar je plek. Hoe korter je in het gangpad hoeft te wachten op mensen voor je, hoe beter. Ook bij het landen moet je proberen het vliegtuig zo snel mogelijk te verlaten.

Tip 2

Mocht je de keuze hebben dan is het aan te raden om een stoel bij het raam te regelen. Zo hoef je namelijk met niemand in contact te komen die door het gangpad loopt om bijvoorbeeld naar de wc te gaan. Wat je ook nog kan doen is de plek schoonmaken met hygiënische doekjes. Denk niet alleen aan de stoel maar ook het raam en het tafeltje voor je. Mocht je het geld hebben liggen, ga dan voor een Business Class stoel. Hier is het namelijk altijd minder druk.

Tip 3

Vluchten zonder kinderen zijn het beste, hoe gek dit ook klinkt. Dit heeft niks te maken met het gehuil of schoppen tegen je stoel. Bij kinderen is het vaak moeilijker te zien of ze het virus hebben aangezien deze minder snel symptomen vertonen. Probeer bijvoorbeeld doordeweeks te vliegen in plaats van het weekend. Zo tref je vaak meer zakelijk reizigers en minder toeristen.

Vliegen met covid

Tip 4

Maak je niet druk om de lucht in het vliegtuig maar let vooral op de afstand van de andere mensen. De lucht wordt namelijk goed gefilterd in de meeste vliegtuigen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de lucht van boven naar onder wordt verspreid, waardoor de speekseldruppels dus op de grond vallen en niet in de lucht zweven In het vliegtuig kan je soms wel uren naast iemand zitten. Daarom is het belangrijk om niet te dicht naast iemand te zitten voor meer dan 15 minuten. Dat verhoogt de kans op besmetting.

Tip 5

Vlieg niet te ver als het niet nodig is. Hoe langer je in een vliegtuig zit hoe groter de kans op besmetting is natuurlijk. Mensen die naar het toilet gaan, spullen uit de opbergruimte bovenin moeten pakken of personeel met een karretje door het gangpad zijn enkele voorbeelden waardoor je besmet kan raken. Hoe korter de vlucht, hoe minder van dit soort contactpunten.

Tip 6

Probeer zo vroeg mogelijk aan boord te gaan en ga direct naar je plek. Hoe korter je in het gangpad hoeft te wachten op mensen voor je, hoe beter. Ook bij het landen moet je proberen het vliegtuig zo snel mogelijk te verlaten.

Vueling is een dynamisch en innovatieve vliegtuigmaatschappij uit Spanje. Vueling vliegt op meer dan 100 bestemmingen met meer dan 410 vliegroutes en doet daarmee alle bekende hoofdsteden en steden aan in Spanje, Europa en het Nabije Oosten.

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de industrie.

Transavia is een low cost luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1965. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste bestemmingen in Europa. Vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen in Europa boekt u goedkoop bij Transavia. Géén boekings- en betalingstoeslag. Vlieg voordelig, vlieg Transavia!

Vliegtickets.nl (handelsnaam van Otravo B.V.) is alle dagen van het jaar telefonisch bereikbaar voor hulp bij het online en telefonisch boeken van complexe vliegroutes. Ook voor al uw vragen omtrent gemaakte reserveringen kunt u contact met Vliegtickets.nl opnemen. Houdt uw boekingscode hiervoor bij de hand als u belt of appt bij vragen over over uw boeking.

D-reizen bestaat sinds 1966 en behoort tot de meest bekende en meest betrouwbare reisorganisaties van Nederland. Met ruim 230 reisbureaus, 1100 Reisassistenten en een assortiment van meer dan 200 touroperators en andere reisbedrijven is D-reizen bovendien de grootste, onafhankelijke reisorganisatie van Nederland. Op D-reizen.nl vergelijk en boekt men alle vakanties van diverse grote touroperators zoals TUI, FTI, De Jong Intra Vakanties, Alltours en Corendon.

Momondo is een inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die prijzen voor vluchten, hotels en autoverhuur vergelijkt. Ze bereiken reizigers in 35 markten over de gehele wereld en bieden een gedurfd en kleurrijk reisuniversum met volledige prijstransparantie van vliegtickets, hotels en huurauto’s, op een manier die iedereen inspireert – en in staat stelt – om onze prachtige wereld te ontdekken.