Wie zijn wij?

Vakantiestrijder.nl is een overzichtelijk reisplatform voor jong en oud. Op onze site vind je een hoop inspiratie om je volgende vakantiebestemming te kiezen. Voor ieder is er wel wat wils. Voordat je op vakantie gaat is het natuurlijk altijd handig om te weten wat er te doen is en wat je kan verwachten. Denk aan bezienswaardigheden, activiteiten, accommodaties, etc. Zelfs zaken zoals het beste moment van bezoeken komt aan bod. Het heeft natuurlijk niet veel zin als je in het regenseizoen naar Azië gaat. 

Alle reizen hebben we opgedeeld in verschillende categorieën, zodat deze makkelijk te vinden zijn. Denk aan verschillende soorten reistypes, zoals stedentrips of verre reizen. Maar ook op basis van activiteiten. Klimmen en fietsen zijn mooie voorbeelden hiervan.  

Het mooie is dat we van alle soorten reizen al een aantal top accommodaties op een rijtje hebben gezet. Hier kunnen klanten dus direct hun ideale reis boeken of simpelweg wat meer informatie vinden. Dus twijfel je over je volgende bestemming? Kijk eens lekker rond en wie weet vind je jouw volgende reis wel op Vakantiestrijder.nl!


Contact us

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons dan even een berichtje door het contactformulier hiernaast in te vullen. We zijn altijd benieuwd naar de meningen van onze bezoekers dus laat vooral ook wat feedback achter.

Instagram

https://

Facebook

https://